Esther Malmberg

Over mij

Als uitvaart- en afscheidsfotograaf ben ik getuige van misschien wel de moeilijkste momenten uit jouw leven. Dat is nogal wat, zeker omdat we waarschijnlijk niet veel tijd hebben om elkaar te leren kennen. Daarom vertel ik je graag wat over mezelf, en waarom ik doe wat ik doe. 

Esther Malmberg

Mijn naam is Esther Malmberg (1981). Samen met mijn man en onze drie prachtige kinderen woon ik in het mooie Gouda. Ik heb het geluk dat ik me omringd weet door liefde, en kan werken vanuit mijn passie voor mensen en fotografie. 

In 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf: Esther Malmberg fotografie. Sindsdien komen de meest bijzondere mensen en momenten op mijn pad. 

Met mijn camera in de hand ga ik op zoek naar de liefde. Of het nu de liefde is tussen partners, ouders en hun kinderen of vrienden en vriendinnen; in elke verbintenis zit een diepere laag. Daar ga ik naar op zoek. 

Op gevoel

Ik fotografeer vanuit mijn gevoel. Dat houdt in dat ik me open stel voor mensen en situaties. Regelmatig word ik geraakt door iets dat voor mijn camera gebeurt. Op zo’n moment ben ik niet bang om mijn eigen emoties te tonen: het hoort erbij en mag er zijn.

Door mijn manier van fotograferen kan ik je iets van onschatbare waarde geven: foto’s van de meest dierbare momenten in je leven. Ik hoor vaak van mensen dat ze er ontzettend veel kracht uit halen, vooral op moeilijke dagen. Dat is wat mij motiveert.

Moment Design

Mijn werkwijze is geïnspireerd op Moment Design: een manier van fotograferen waarbij je mensen puur, authentiek en ongedwongen vastlegt. Geen verplichte poses, niet lachen ‘op commando’. Alles draait om het creëren van mooie momenten met échte emoties. Op de foto’s die ik maak, is de liefde zichtbaar én voelbaar. 

Ik ben er trots op dat ik mij sinds september 2016 gecertificeerd Moment Design Fotograaf mag noemen. 

Moment Design werkt in iedere fotoshoot, zelfs als deze draait om een naderend afscheid.

Lieve groeten,
Esther Malmberg

Uitvaartfotograaf Gouda Esther Malmberg Afscheid
Scroll naar boven